Underbara dagar och Gott nytt

Dagarna i Växjö sprang förbi, gick alldeles för fort, underbart är kort heter det ju. Vi firade jul med mamma, pappa och bror, åt middag med vänner på PM, firade nyår, hälsade på mormor och gudmor, gick runt sjön och mycket mer. Det va många tårar när vi skulle åka, det blir aldrig bättre och Iggy har blivit likadan som mig.

Hoppas ni alla haft en fin jul och nyårshelg. 2015 har varit ett ganska tufft år på olika sätt, kunde naturligtvis varit värre men jag hoppas och tror att 2016 kommer bli mycket bättre, ja ett toppen år helt enkelt!

Nu är i tillbaka i Stockholm ett par dagar innan vi styr kosan mot Dubban, skolstart, dagisstart, nyträningstart för mig och mera jobb för maken väntar. Det är härligt med lov men det är nästan lika härligt med rutiner och vardag.
IMG_7686
bild 1-2
IMG_7699

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s