Premiär

I dag har vi varit på bio minsann, första gången för Rio, hon va kanske lite för liten, maken fick ta ut henne efter en timma när popcornen va slut, men lite spännande tyckte hon nog att det va. Det va 3D dessutom, vilket gjorde Iggy lite konfunderad men han hade glasögonen på hela tiden och satt blickstilla så det får man väl kalla en hit.
När vi kom ut så hade det ÄNTLIGEN snöat lite till barnens stora glädje. Blev några snöbollar på vägen hem. Nu sussar de sött, förväntansfulla inför morgondagen när det bär av mot småland och julfirande med momo, mofa och morbror, födelsedagsfirande av  fina fröken L och nyårsfirande med älskade fam L och fam E. Det ser vi alla framemot!bild 1-1
bild 2-1
bild 3-1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s