Julstök

Vi fortsätter i samma anda, nu har farbror Erik sladdat in, då blev det pepperkakshus bygge till barnens stora glädje. Vi laddar med andra ord för fullt för jul. Handlat mat, julklappar, kokat kola. Imorgon kommer farmor och farfar, sen ska skinkan griljeras, vörtbröd införskaffas, några julklappar till sen är vi redo. Ja makens lur ska sluta ringa också hoppas vi.
I fredags skulle Malin och jag få lite extra julkänsla hade vi tänkt och bokat Charlotte Perrellis show, va kanske det sämsta vi sett, va inte mycket till julshow tyvärr men men så kan det bli och vi hade iallafall en väldigt trevlig kväll bara vi, det händer inte för ofta.
Igår hade vi familjen Wikman, Anne och nytillskottet valpen Bonnie på pizzaafton, så trevligt att jag glömde fota. Hur härligt är det inte med vänner som känner en så väl, trots att man vi inte ses så ofta som vi skulle vilja så är det som att vi sågs igår när vi väl ses. Älskar er så, ni betyder så mycket för mig!bild 1bild 3bild 2bild 4

3 tankar om “Julstök

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s