Att ta sig vatten över huvudet och att ha en kärleksfull mor

Jag är som ni kanske vet inte vidare varken intresserad av eller duktig på att laga mat, baka eller pyssla (julkort, inbjudningar och dukning undantaget), ska jag ändå göra något av det ska det liksom bli som jag tänkt mig om ni förstår vad jag menar. Jag ritar, målar kladdar gärna med barnen på deras sätt men ska jag göra nåt mer ”avancerat” vill jag helst göra det själv utan deras inblandning, dålig mor jag vet men så råkar det vara. Samtidigt vill jag att de ska få lite traditioner i sig och säga precis som jag kan göra, när jag var liten gjorde vi alltid si eller så, speciellt runt jul. Det är nåt fint jag bär med mig och gärna vill ge mina barn. Så då är det ju bara att ta tjuren vid hornen och börja, idag bakade vi därför pepparkakor. Herregud som jag svettades, kavlade kavlade kavlade åt den ena, hjälpte den andra att trycka ut och så bytte det. Bita sig i tungan när de för 5011 gången förstörde en uttryckt innan jag hann lägga den på plåten. Hela 15 pepparkakor fick vi ihop, goda faktiskt, de måste ätas med andakt som ni förstår.

Så idag kom ett mycket efterlängtat paket från Momo, min fina mamma hade fixat och slagit in små paket till deras kalendrar till de resterande dagarna fram till julafton. Vi hade en pixi kalender i Dubai (så himla bra), där fick de öppna en var varje dag så var den slut lagom tills vi åkte.
Iggy har klämt inne hos Viggo och Lydia och undrat om inte han kunde få en sån. Jag visste ju att den fastnat på posten och således va på väg men det förstår ju inte en fyra åring. Men nu är de alltså på plats så imorgon när de vaknar kommer de bli så glada. Tusen tack världens bästa mamma, du är så omtänksam.FullSizeRender1
FullSizeRender5
FullSizeRender2
FullSizeRender3
FullSizeRender4

En tanke på “Att ta sig vatten över huvudet och att ha en kärleksfull mor

  1. Grymt kul att följa med till Sverige! 15 pepparkakor och lite magknip senare- för de måste ju ändå har käkat en del av degen?
    Kram kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s