Vi har det bra

Vi har som bekant långledigt och maken är borta men vi gör det bästa av tiden, hittar på små utflykter, spelar spel, badar, vilar, bakar, lagar mat, bygger lego, ja sånt man gör när man är ledig helt enkelt.
Idag tog vi oss tom till stranden, fam Burlid är inte kända för att hänga på stranden direkt, ingen av oss vuxna är speciellt förtjusta i sand (märkligt att man bor i öknen då kan man tycka), visar sig att Rio inte heller är nåt stort fan av just sand, mycket gap och skrik, så va ju vågorna jätte läskiga dessutom.. Iggy älskar det såklart, skriker shark så halva stranden springer ur vattnet, så skrattar han så han håller på att kissa på sig medans  mamman skäms och ler urskuldande. Men jag måste faktiskt tillstå att det va fantastiskt härligt, vädret är PERFEKT nu (ok lite kallt i vattnet kanske), och ett par timmar i eftermiddagsolen är helt obetalbara, varför har vi varit så motvilliga tidigare? Det här kommer absolut bli vårt nya eftermiddagshäng på helgerna vare sig maken vill eller inte.. Blir nog en repris redan imorgon, då är han ju inte hemma men nästa fredag innan vi drar hem för julfirande får vi släpa med honom..
Bella och Anne-Christin va också med till barnens stora glädje, ja mammans också, roligt att prata med en vuxen mellan varven..IMG_7521
IMG_7523
IMG_7526
IMG_7529
IMG_7532

3 tankar om “Vi har det bra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s