Nybliven 4 åring in da house

I onsdags va det äntligen dags för sonen att ramla över 4 årsstrecket, som han längtat, väntat, tjatat, funderat, undrat, äntligen blev det den 25 november, som för alltid kommer va en av de absolut viktigaste dagarna i mitt liv naturligtvis. Äskade älskade unge har nu firats ordentligt i dagarna två, i onsdags hade vi kalas på ett klätterställe för kompisarna och igår hade vi gemensamt party för både Iggy och Rio med storfamiljen. Vi har väldigt glada och lyckliga barn här, som har fullt upp med alla nya leksaker, herregud så bortskämda de blivit, tusen tack alla som uppvaktat, sms, mail, samtal, presenter, vi  är otroligt tacksamma över att ha er i vårt liv!IMG_7449
IMG_7448IMG_7409IMG_7455IMG_7457

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s