Veckan som gått

Ja ni, vet inte hur många gånger jag skrivit det nu men veckorna verkligen bara flyger förbi, så är maken borta igen, då är jag fullständigt slut på kvällen, sista jag orkar är att blogga eller ens tänka ut nåt att blogga om, kanske dags för en paus igen för att hitta energin till det, får se.
Nåväl den här veckan har Rio varit hemma, hon är inte välkommen på dagis igen efter höstblåsorna förrän efter 10 dagar och ett läkarintyg, fattar ni hon måste ha med ett läkarintyg på att hon är frisk och inte smittar, herregud nu räcker det inte med att gå med dem till doktorn när de är sjuka, nu ska man även gå dit för att se om de blivit friska, man kan aldrig va nog så försiktig liksom.
Annars då, jo en hel del träning för barnen med Johan har det blivit, jag har fått ta det lugnt igen då osteopaten har gjort sitt med ryggen, vilket ledde till feberfrossa igår, då var det verkligen inte kul att va ensam med barnen vill jag lova, men jag vet att det först blir sämre sen mycket bättre så vi hoppas på att morgondagen bjuder på det.
Lillasyster är inne i nån härlig kansjälv period och ja då kan det ju gå lite hursomhelst.
Och jovisst, morsan han sno åt sig två timmar på ladiesnight med mammorna i Iggys klass, innan Johan drog ut på fotbollskväll och ja se man på, det fångade någon på bild utan att jag visste det.
Nu kör vi helg, maken kommer imorgon förmiddag hoppas vi!
Trevlig helg!FullSizeRender78
FullSizeRender79
FullSizeRender71
FullSizeRender77
IMG_7357

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s