Race day

Uppladdningen har ju inte varit den bästa och med en vaken Rio hela natten pga höstblåsor gjorde kanske inte saken bättre, vaknade groggy vid 5, drog trots allt på löp kittet och gav oss iväg. Lite adrenalin påslag just innan start, 15 000 löpare i samma t-shirt precis nedanför världens högsta byggnad är ändå ganska mäktigt. Tyvärr gick starten 20 min sent typiskt Dubai style, så solen hann stiga ganska högt, värmen och solen störde mig ordentligt, trots att det va många löpare var det i stort sätt inga som hejade på, förutom vår egen hejarklack vid 6 km, barnen och maken, blev så glad när jag såg dem att jag ropade och höjde armarna i luften, skulle jag inte gjort, tog för mycket energi, midnattsloppet va så mycket enklare trots fler backar, det va framförallt svalt men också massor av folk som hejade på och det hände en massa saker, samma känsla som jag hade då infann sig aldrig. Tyckte faktiskt att det var en pina mer eller mindre hela vägen. Så hade jag som mål att komma in under timmen vilket drev på mig för hårt i början, det fick jag sota för på slutet kan jag säga, men trots alla dessa ”undanflykter” kom jag i mål, nära att kräkas efteråt kan jag säga, känslan va inte härlig som sist utan ALDRIG ALDRIG igen, nu blir det bara motionslöpning max 5 km hädanefter. Kanske ändrar jag mig kanske inte, men fortsätta springa kommer jag göra men kanske inga lopp, vi får se, när känslan lagt sig kanske jag ändrar mig man har ju en tendens att glömma snabbt. Tiden då, jo 1.02.47 blev det, midnattsloppet blev det 1.04.28 så lite putsning blev det trots allt men inte som jag tänkt. Nåväl, jag lever och kom i mål det får man va nöjd med, i början av veckan visste jag inte ens om jag kunde springa pga halsont. Tusen tack, Johan, Erik och Stephanie för pepp och trevligt sällskap! Och medaljer fick vi, Iggy trodde jag vunnit och har hela eftermiddagen (medans jag återhämtat mig på soffan) lekt race och vunnit min medalj massor av gånger. Men roligast på hela dagen va nog ändå att få träffa och hälsa på de poliser som hjälpt till under loppet.

Rio då, inte så pigg tyvärr urinvägsinfektion i kombination med höstblåsor är ingen bra kombination. Fötterna kliar, munnen gör väldigt ont, stackars lilla barn, hon är så himla trött men kan inte sova. Blir en jobbig natt men imorgon är det säkert bättre, jobbigt att se sin lilla ha det så jobbigt men det kunde varit SÅ mycket värre, det här går ju över, så försöker jag tänka.IMG_7301
IMG_7299
IMG_0964_Edit
IMG_7303
IMG_1005_Edit

2 tankar om “Race day

  1. Bra jobbat!!! Alla lopp har olika förutsättningar och därför tror det är svårt att jämföra sträckor och tider. Att man klarar det är det viktigaste !! Njut och tänk på din prestation. Well Done tycker jag:)

  2. Åh va härligt att se hela gänget och superbra jobbat, Vet exakt ibland är det sååå jobbigt med värmen och ibland OK väldigt olika. Men du ska både vara nöjd med prestationen och tiden den var ju också jättebra. Tänk att för exakt ett år sedan sprang du 12 minuter och några dagar efter det 18 minuter var det väl. Du ska vara superstolt och ge inte upp utan häng i och ha en plan och nya mål att se framemot. Jag tycker ni var grymt duktiga allihop. Kramar och hälsa hela gänget. Unna dig något riktigt gott ikväll. Kramar från mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s