Farsdag

Igår var det som bekant farsdag och för en gångskull fick jag förmånen att fira med min egen. Åt en super mysig lunch på ett favorit ställe innan vi drog vidare på äventyr. Så himla mysigt! Tack pappa för att du är den du är och för att just du är min pappa och barnens favorit mofa, du är HELT fantastisk, Love you! Så firade vi den andra favorit pappan i mitt liv, min make och våra barns underbara far, tack för att du finns och för att just du är pappa till våra ljuvliga ungar, bättre kan man inte önska sig!
Imorse hade alla plötsligt åkt, så huset blev väldigt tomt, tusen tack mamma och pappa för en toppen vecka, vet inte vad vi skulle göra utan er, ses snart igen!
Maken kommer tillbaka till helgen hoppas vi då det är dags för mitt lopp, tyvärr krånglar min hals lite men vi hoppas det är snabbt övergående, vill så gärna springa, även om inte träningen riktigt blivit vad jag tänkt mig så är jag taggad, håll tummarna för att jag inte blir sjuk. Nu Bron medans jag inväntar nästa efterlängtade besök, sent ikväll sladdar min racekompis in, min älskade lillebror!IMG_2491

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s