Ännu ett steg närmare

I fredags var vi hembjudna till Herr och Fru Z senior, och äntligen kunde jag testa det jag tjatat om typ ett år, nämligen att paddle boarda. Lite nervöst i början men det va ju hur lugnt som helst, det är ju inte direkt några stora vågor så vi gled fram fint, tog till och med lillskruttan på en liten tur sittandes på brädan när jag blivit lite varm i kläderna. Först en tur med maken sen en tur med pappsen (de paddlade dock själva). Tack för en toppen dag hela fam Z och speciellt tack Mia för fotograferandet.
Nu ska jag ringa surf coachen!FullSizeRender17
FullSizeRender18
FullSizeRender15

2 tankar om “Ännu ett steg närmare

  1. OMG ser helt underbart ut. RING RING RING vill höra allt om surfingen sen. Jag peppar mig lite nu och hoppas på att kunna testa i Karibien 🙂 Sen ska jag lura T på yoga och surfresa till Bali 🙂 Kram till hela familjen. Tänk va tiden går, nu var det ett år sedan vi var hos er

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s