Hej Annika!

Jag veeet dålig uppdatering men den senaste vecka har bara försvunnit, varit något nästan varje kväll och dagarna ja ni vet de flyger ju bara förbi på nåt vis.
Idag har vi hämtat i kapp lite familjetid, började morgonen med mys i sängen och lite läsning, den här boken är definitivt inte i klass med hans första men har man köpt den måste man läsa klart är mitt motto så jag tragglar på, öppnade för första gången den här hösten balkongdörren och såg solen stiga och ja tro det eller ej men en något sval bris letade sig in, maken och barnen bakade scones till frukost, lyx och extremt underskattat, älskar..
Lunch på Five guys som jag läst en del om, en besvikelse, Shake Shack är sååå mycket bättre men nu har vi testat iallafall. Handlade med oss mat och pumpor hem, sen kom den kreativa i familjen på besök och hjälpte oss att fixa Halloween stämning i huset, tack Erik. Vatten krig utbröt och grabbarna tog en öl (inte Iggy då såklart) och jag, hör och häpna snörade på mig löpskorna och körde enligt tränigsschemat inför loppet en timmes löpning. Eh för ett år sedan hade det inte varit aktuellt men tydligen kan även gamla hundar lära sig sitta eller en medelålders kvinna ändra sitt beteende. Tiden är väl inte väldigt imponerade då jag satsar på att springa loppet på typ en timma och putsa föra loppets tid något. Men med tanke på att det fortfarande är 30 grader varmt får jag vara nöjd, förhoppningsvis sjunker det lite till innan det är dags.
Sen var det ÄNTLIGEN mörkt nog att tända lyktorna till sonens stora glädje. Vi tittade på stjärnor och väntade på fladdermusen som bor i vår trädgård skulle komma ut en stund innan de små släckte sina blå och vi vuxna har nu avnjutit en grym middag och lite vitt vin, allt handlar om balans eller hur?
Trevlig fredag vänner och speciellt då till Annika och Tomas!FullSizeRender68

FullSizeRender66
FullSizeRender69

FullSizeRender65FullSizeRender73
FullSizeRender71
FullSizeRender74
FullSizeRender75
FullSizeRender72
FullSizeRender70

En tanke på “Hej Annika!

  1. Tack, äntligen lite nytt från Metropolen, låt det inte dröja lika länge till nästa. Även vanligt vardagsliv är kul att läsa om

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s