Rätt utstyrsel

Så där, ytterligare ett steg närmare de där surflektionerna, en skitsnygg UV tröja, de brukar ju inte va så värst snygga men den här är verkligen det, ni får se den på när det väl är dags att hoppa i vattnet. Ni vet ju att det viktigaste är utrustningen!
Nu ska jag bara ringa upp den där coachen jag fått numret till, fy vad jag inte tycker om att ringa till folk jag inte känner och speciellt inte engelsktalande, så mycket svårare att förstå över telefon tycker jag fortfarande trots att jag bott utomlands i över sju år. Jaja två dagar till max, sen gör jag det..FullSizeRender54

En tanke på “Rätt utstyrsel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s