Vet ni vad det här är?

Det vet jag from idag, jo om man tittar över höger axel samtidigt som man backar ut och lägger om så vänster framdel på bilen börjar vrida sig samtidigt som det kommer en bil och parkerar just till vänster om dig och man är lite stressad till skolan, ja då repar man hela sidan på den bil som just parkerat. Då får man en mycket arg person efter sig och så får man snällt vänta ca 2 timmar på att polisen ska komma och skriva just den här lappen som man måste ha för att kunna reparera skadorna på bilarna. Vad det står har jag ingen aning om, men han sa att jag fick 200 dhs (ca 400kr) i böter iallafall, eller ja det va det jag skrev på för, kan ju iofs stå i princip vad som helst jag har ingen aning som sagt men det lär jag bli varse en dag antar jag.
Inte kul alls men det kunde naturligtvis varit mycket värre och ingen person kom ju till skada och det är ju ändå huvudsaken.
Sonen var dock mycket nöjd som fick ta en RIKTIG polis i hand och mamma hamnade inte i fängelse som han nånstans mitt i allt undrade över om jag skulle och gärna ville fråga polisen om.

Backa är uppenbarligen inte min grej för när jag mitt i allt det här var tvungen att åka till skolan för att hämta sonen, stressad för att hinna tillbaka innan polisen hann dit, backande går mot utgången samtidigt som jag pratar med en mamma, ramlar handlöst över en parkerad barnvagn med ett barn i (tackolov välter bara jag och inte vagnen) då sträcker man ryggen.

Som krona på verket denna dag slår Rio på något sätt i munnen, såg inte vad som hände men det sprutade blod ur munnen när jag kom fram. Ni vet ju hur det har en tendens att blöda mycket ur just munnen, men alla tänder ser intakta ut, en fläskläpp och två små sår runt ena tanden. Hon stod upp så hon hade iallafall inte ramlat, har en känsla av att det va ett vasst legoflygplan och en storebror inblandad men jag vet som sagt inte. Hon va ok efter ett par minuter, tog både napp och flaska innan hon somnade, får väl kolla tänderna lite närmsta tiden för säkerhetskull.

En olycka kommer sällan ensam heter det ju, hoppas det här var min dos för ett tag och att morgondagen blir något lugnare.
Nu Downton innan sängen kallar!FullSizeRender62

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s