Lite helg

Helgen har sett ut ungefär så här, hemmamys i soffan, lite utflykter, akvariet i Dubai mall som vi aldrig varit inne i men som var oväntat bra, Iggy sa efteråt, mamma och pappa DET här va kul, bra betyg får man säga. Lite presentshopping, kalas säsongen börjar nu vill jag lova, flera kalas i veckan fram till jul, bad i poolen, en pizzakväll med grannarna och en grillafton hos älskade Z har vi också hunnit med. Nu är veckan igång igen i rasande fart, maken är på vift och dagen idag kunde minst sagt varit bättre mer om det snart…FullSizeRender61
FullSizeRender60
FullSizeRender59
FullSizeRender58

En tanke på “Lite helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s