Gott nytt år!!

Då var det dags för nyår om ni missat det, imorgon firar vi Hijri new year, vet inte riktigt vad det är men barn och make är lediga från jobb/skola/förskola, en långhelg igen alltså. Man kan ju tycka att vi inte annat än har långhelger, av olika anledningar hamnar alla helgdagar på hösten just nu, men en del flyttas så rätt vad det är ligger vissa på våren istället. Maken är på vift igen, men förväntas hem imorgon. Börjar bli lite slitsamt att vara mer eller mindre ensamstående vecka efter vecka, men jag vet att det är viktigt just nu och kör på, klappar mig själv på axeln för att jag klarar av det och till och med en rätt bra mamma mellan varven, man måste peppa sig själv eller hur?? Vet att det är lika jobbigt för maken att vara borta, vi är glada när han är hemma och jag ska bli bättre på att sno åt mig lite energi påfyllning när han väl är hemma. Löpning och kompishäng står högst på önskelistan. Det är inte på nåt sätt synd om mig, absolut inte, kunde varit sååå mycket värre, vi är alla friska och mår bra, ungarna är fantastiska såklart, dessutom har jag hjälp men jag saknar maken, lite ensamt på kvällarna.

Idag har vi tre haft innanhelgmys, handlat mat inför helgen, åkt tåg i gallerian, ätit en hälsosam middag, kollat in önskelistan inför stundande födelsedagar och ett snabbt pitstopp hos fam Z, nu sover barnen och jag njuter av ett glas rött och lite tv.
Vill passa på att tacka fam Z och framförallt fru Z för en ständig öppen dörr och famn för mig och barnen när den sällskapssjuka Hanna vill få lite vuxen utbyte. Jag är evigt tacksam, du är fantastisk, att du står ut med mig och mina galna ungar titt som tätt!
Så Gott nytt år och godnatt allesamman!FullSizeRender53
FullSizeRender52
FullSizeRender54

En tanke på “Gott nytt år!!

  1. Gott nytt år till dig Hanna! Ett nytt år brukar medföra nya krafter. Vilken underbar bild på dina två sötisar! Kram Hanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s