Bättre sent än aldrig

Förra söndagen va det som bekant kanelbullens dag, oj som jag suktade över alla bilder i sociala medier men här blev inga bullar gjorda tyvärr, men imorse vaknade liten och sa, idag ska vi baka bullar, sagt och gjort, jag lämnade hemmet för ett par timmars ensamtid på nagelbaren (väl behövt, kan jag meddela), när jag kom hem, stod ett gäng bullar på jäsning, min man han kan.. En timme senare avnjöt vi HELT magiska bullar.
Rio är piggare men är inte super sugen på att äta inte ens bullar faktiskt, men det går att rätt håll. I em har vi varit på bbq hos goda vänner, som släppte en fantastisk nyhet, de har köpt hus 100 meter från oss, våra barn är i samma ålder, vi har hängt ihop sen jag flyttade hit, innan barn, möhippor, bröllop, graviditeter, spädisar, och nu grannar, fantastiskt!FullSizeRender53
FullSizeRender52

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s