När maken får en mellanlandning i Stockholm

Då går det så här, fullmatad med nya tidningar, godis (det där loppet, tja vad ska man säga) och två böcker jag längtar väldigt efter att läsa. Världens bästa man, jag har sagt det innan jag vet men det tåls att upprepas.
Han kom alltså hem inatt och i dörren mötte honom, trumvirvel, magsjukan! Rio den lilla räkan verkar ha åkt på nån härlig basilusk, på både ena och andra hållet. Jag hoppas det är något hon ätit så vi andra klarar oss men de oddsen är väl inte så höga. Så det blir antagligen ytterligare en helg med sjuklingar, heja hösten! Nåväl det kunde varit betydligt värre och än vet vi ju inte. Väldigt synd om den minsta dock, har aldrig sett henne så hängig, somnade på golvet tom. Hon är så törstig och hungrig men jag vill ju inte ge henne för mycket, lite vätskeersättning i små doser, lite äpple och toast.FullSizeRender51

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s