Hallå

Då får man väl säga att jag är back on track, antibiotikakuren är avklarad så även ett yogapass och ett ”knäckarpass” hos osteopaten (har nåt knas med både rygg och revben, men det verkar vara lokaliserat nu och ska bara fixas till med hjälp av knäck och sjukgymnastik.) Veckans andra dag idag och maken har dragit på tur igen, kommer tillbaka till helgen får vi hoppas.

Helgen som gick va en slappaochblifriskhelg, ett kalas för sonen, studsmatta för sonen tillsammans med farbror Erik, lunch på nytt ställe, Common Grounds på Moe, som expanderat och öppnat upp en ny fin våning (för det va ju så litet innan), spikat upp tavlor tog bara 3 år,  bad och nakenlek i trädgården, så sinnessjukt hög luftfuktighet, 94%!! igår, så barnen leker ute jag sitter inne och tittar på, vattnet i trädgårdsslangen är så varmt att vi måste fylla på med is och kylklampar för att de inte ska bränna sig, ändå är de högröda i ansiktet efter en stund. MEN när det är så fuktigt att det är så dimmigt när man vaknar att man knappt ser ut betyder bara en sak, vädret håller på att ändras, yes! lägre temperaturer har aldrig varit mer efterlängtat, herrejissus har ju ett lopp om några veckor måste börja springa NU!
Kollat en del tv också, tips 1, Bron SVT (om någon nu missat att det börjat igen), tips 2, Modus TV4, tips 3, Träna med Kalle SVT, tips 4, Six degrees of seperation Kanal 5.
Ha en fin dag vänner! Här ska det skrivas så fingrarna blöder!Bild 2015-10-05 kl. 11.40
FullSizeRender50

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s