Eid Mubarak!

Maken kom hem i tisdagsmorse efter ytterligare några dagar i Europa, härligt att ha honom tillbaka och lite extra denna gång då vi firar Eid onsdag och torsdag, blev en riktig långhelg med andra ord 4 dagars ledigt.
Började med en fika som spårade ur efter exakt 1 min och 52 sek, men det va ju trevligt så länge det varade.
Sen har vi hunnit med lekland, skridskoråking, handling, basket, bad, lite bokläsning och mitt första löppass på flera veckor, inte så långt men ganska snabbt, varmt alldeles för varmt för att det ska vara en trevlig sysselsättning, men jag måste börja nu, endast 7 veckor till det första av loppen går av stapeln, får bli korta rundor ett par veckor till för att liksom hålla det vid liv, så hoppas vi det svalnar snart så kan det bli några längre rundor när det närmar sig. Tyvärr verkar den där löpturen satt fart på en förkylning, kliar i hals och näsa, lite ont i kroppen, seg, trött, de övriga i familjen har haft rinnande näsor ett tag så det var ju inte så oväntat att det skulle ske liksom. Motar Olle i grind med ingefära, citron, morot, äpple, honung i olika konstellationer och hoppas på ännu ett löppass under ledigheten.
Men först lite vila i soffan, en date med osteopat och sjukgymnast, och en middag på stan..
Skönt med lång helg!IMG_6708
FullSizeRender45
FullSizeRender46
FullSizeRender48
FullSizeRender47

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s