Äpplet

Mina barn är inte som andra barn, de är inte speciellt intresserade av Ipads eller tv eller film, visst de kan trötta vid frukosten dum stirra på ipaden en stund, kolla netflix en stund innan de ska lägga sig men annars vill de helst hoppa i soffan, klättra på väggarna eller hälla vatten i sängen typ. Hör ständigt hur föräldrar är frustrerade över att deras barn sitter klistrade framför tvn, får ha speciell ipad tid etc, visst mina kanske är lite små än sålänge så det kanske kommer. Jag tycker naturligtvis det är mycket bättre att de är aktiva och vill röra på sig (inte bus inkluderat) men när jag hämtat Iggy, 12.30 tycker jag att ha ska varva ner en stund innan vi kör igång eftermiddagen, dessutom sover hans lillasyster då så ett någorlunda stillasittande alternativ vore att föredra, skulle därför vilja ha tips på bra appar för 4-åringa, som är både roliga, kanske lärande och pedagogiska, som ett alternativ till rita, spela memory eller läsa (ibland behöver ju faktiskt även jag göra nåt annat).
Hoppas ni kan hjälpa mig!
FullSizeRender44

3 tankar om “Äpplet

  1. Fem myror & bokstavslandet är både pedagogiska och roliga. Många barn gillar att titta på de programmen:) köp lite lera och former till han kan leka med .kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s