Åh vad jag har saknat dig

Älskade älskade yoga.. Igår kunde jag knappt röra min stela ömma rygg, efter ett pass idag, känns det onda knappt längre..
Det är verkligen helt sjukt vilken verkan det har på min kropp. ETT pass och jag känner mig bättre.. Love it! Nu ska det bara bli lite svalare så kan jag börja springa igen, anmält mig till TVÅ nya lopp ett i november och ett i januari, herregud är det här verkligen jag, vad har hänt liksom?? Dessutom har jag anmält mig till, håll i er nu, en surf kurs, 35 år gammal ska jag lära mig surfa, eh ålderskris?? Kanske men jag har bestämt mig för att leva lite mer och oroa mig lite mindre, funkar än så länge..
Så ska jag bara ta beslutet om det där, det där jag skrev om för nån vecka sedan, vågar jag det också??FullSizeRender42

2 tankar om “Åh vad jag har saknat dig

  1. JJIIPPPIII !!!! jag är också helt inne på surf och yoga verkar sjukt kul. Jag ska testa på kryssningen vi ska på i November sen har jag ju tjatat på Tony och ”små planera” att vi ska dra på en surf och yogaresa till Bali, måste börja planera det lite mer på allvar igen. Du gör helt rätt i att våga lite och försöka oroa sig mindre det blir lite skönare då. Tankens kraft ska man inte underskatta. Affirmation är toppen tycker jag….
    Jag hoppas att du vågar det du går och funderar på för jag vet att du är en superduktig, smart och kompetent tjej som klarar så mycket mer än du tror. Ibland är det bra att våga och bara bestämma sig. Jag tror på dig 🙂
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s