Ordning och reda

Alltid när vi kommer tillbaka efter sommaren och liksom ser hemmet med ”nya” ögon får vi någon slags städ/röj nojja. Vi slänger, sorterar, städar, möblerar om, fixar och trixar. Sån härlig känsla när det är gjort, älskar ordning, var sak på sin plats underlättar både humör och vardagen, HATAR verkligen att leta efter saker. Nu är det snart klart, bara en garderob kvar och så ska det som ska bli mitt kontor pimpas, ja ni ser ju att det är lite tomt och otrevligt just nu. Har gett mig tusan på att klara det utan att införskaffa något nytt, bara ta och kanske göra om lite grejer vi redan har. Ska visa när det är klart!FullSizeRender41
FullSizeRender40

2 tankar om “Ordning och reda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s