Tack å hej, hemma igen

Så var sommaren slut för i år, det gick fort måste jag säga, den blev inte precis som vi tänkt men bra på många vis ändå. Att vi dessutom fick en mild dos höst också var en riktig bonus. Innan vi åkte igår hann vi med härligt häng med ungarna P, en fantastisk tjejmiddag i stan med Lisa som fyllde 35 i spetsen (så trevligt att jag glömde fota), och igår var det vår 6 de bröllopsdag, blev till att fira i luften så kan man ju också fira, alla sätt är bra sätt!
I dag har vi rivstartat, något groggy efter alldeles för lite sömn och tidsomställning, lill skrotan hade sin första dag på dagis, bara en timme och med mig i rummet hela tiden, charmade hon de flesta, hon verkar gilla det, hoppas det håller i sig när hon inser att jag kommer lämna henne där. Inskolning i 2 veckor nu, länge kan man tycka med tanke på att hon bara kommer gå 8-12.30 men men så är det.
På tisdag är de Iggys tur, då är det skolan som gäller, ingen inskolning där så vi får hålla tummarna att det går vägen, de har varit hemma med mig i 11 veckor så klart det kan bli lite tårar i början, speciellt som man inte känner någon och det är en helt ny plats. Vi pratar mycket om det och idag har både han och jag fixat höstfrippan och provat skoluniformen, ja jag har ju inte provat uniformen då förstås.FullSizeRender36
FullSizeRender37
FullSizeRender38
IMG_6515
FullSizeRender35
IMG_6520
IMG_6522

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s