En pang helg

Härligheterna avlöser varandra, vi fick som sagt en bonusvecka och därmed en bonushelg. En helg som blev exakt som de helger jag drömmer om i Dubai när jag är trött på värmen och romantiserar livet i Sverige (jag tror alltså att alla helger skulle vara så här om vi bodde här, vilket naturligtvis bara är önsketänkande).
Började redan på fredagen när vi hela familjen gick på ica tillsammans med alla andra i området, köpte charkisar och fredagsmys bestående av chips och lite smågodis. Tänk att en så enkel grej verkligen kan göra en lycklig in i själen, jag har verkligen längtat efter det när jag ensam med barnen svettats på ica och avundsjukt sneglat på alla som varit där hela familjen och nu va även min maken med så underbart. Avnjöt sedan dessa charkisar med make och bror över en flaska rött.
Vaknade glad och pigg lördagmorgon, snörade på mig löparskorna, maken satte en Bouef på spisen till kvällens middag, solen strålade men så där lagom varm, en riktigt härlig sensommar/tidig höstdag.
Hela familjen hoppade på tåget in mot stan, familjelunch på Giro, stökig, glad och bråkig, som den blir med småbarn.
En liten tur till färgbutiken, sovrummet ska på sikt pimpas, bästa Lisa hade tagit sig tid och letat upp precis det vi söker, så nu har vi beslutsångest, vilken av två färger ska vi välja?
En liten fika på det, innan vi åkte hem, dukade, tände ljus (jissus som jag eldar man kan tro att det är 20 minus ute) och bakade en blåbärspaj för kvällens gäster, maten puttrade ju redan på spisen.
Boeuf och blåbärspaj, kan inte bli bättre enligt mig!
Så kom Erik och Maria på middag, så himla trevligt, tänk att Maria och jag jobbade ihop för många år sedan och nu har vi ”hittat” tillbaka till varandra sen vi kom på att hon lever tillsammans med min brors kompis Erik, världen är bra liten.
Söndag och maken behövde jobba, vi andra körde fix och trix innan vi var bjudna på middag till fam E.
Kvällen avslutades framför Kristallen galan, innan jag trött men otroligt glad, lycklig och påfylld med fantastisk energi somnade med ett leende på läpparna.
Det har som bekant varit en tuff sommar så att få känna sådan här glädje på slutet är oerhört värdefullt för mig, jag så extremt tacksam, livet kan vara bra fint! Tack alla och framförallt tack älskade make, du är bäst, trots otroligt mycket jobb gör du allt för att vi ska ha det bra, jag älskar dig av hela mitt hjärta, så glad att du är min!
Imorgon drar maken, vi kör sista racet innan vi åker och jag har ett beslut som gnager i huvudet, va tuff och kasta mig ut, våga eller stanna i comfort zonen?? Låter kanske som ett lätt beslut men för mig är det ett stort, måste fundera lite till.IMG_6436
FullSizeRender-30
FullSizeRender-32
FullSizeRender-33
IMG_6415
FullSizeRender-31
FullSizeRender34
IMG_6435

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s