Avslutningsmiddag deluxe

I torsdags var det dags för den årliga sommaravslutningsmiddagen vi brukar ha tillsammans med fam P, i år hade vi utökat och även bjudit in fam S och fam F, eller inte hela familjerna utan de vuxna. Vi hade dessutom slagit på stort och hyrt in en kock, vi har hört och läst så mycket om detta koncept att vi ville prova och vilken succé. Kocken Klas Lindberg, årets kock 2012 styrde och ställde i köket, medans vi till en början lyssnade och tittade på allt han hade att lära, senare avnjöt vi en fantastisk middag. Så himla skönt att slippa laga mat men ändå vara hemma och i lugn miljö kunna umgås och prata med sina vänner, restauranger har naturligtvis sin charm men det här var verkligen ett roligt alternativ.
Det ända vi behövde fixa var dukningen och jag som älskar planera och styra med det tyckte det va en bra deal.
Tusen tack alla inblandade för helt klart sommarens bästa middag!
Och en bonus blev att det faktiskt inte blev en avslutningsmiddag för vi stannar en vecka till. Fick i veckan veta att Rio inte börjar dagis förrän 6 september, Iggy börjar inte förrän 8 de, maken ska jobba i Norge nästa vecka så varför ska vi sitta inne i värmen i Dubai när vi kan vara här? IMG_6372
FullSizeRender-27
FullSizeRender-28
FullSizeRender-29

FullSizeRender-26FullSizeRender30

En tanke på “Avslutningsmiddag deluxe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s