Tjejhelg 2015

En gång om året träffas vi, jag och mitt barndomsgäng, vi är åtta tjejer som hänger ihop. En del av oss träffas oftare en del mer sällan men när vi väl ses allihop är det som det var igår, allt är som vanligt, det pladdras i all oändlighet. Vi är alla ganska olika men ändå lika på nåt vis, svårt att beskriva men jag är oerhört glad och extremt tacksam för att ha dem alla i mitt liv, alla ger mig energi på ett härligt sätt trots att vi inte ses så ofta, Love you all Ladies!
I år var vi hos Ulle i Saltsjö-Boo, vi började med yoga, tack Dissan för grymt pass, sen blev det lunch, promenad och bad för vissa, vi var indelade i matlag, jag och Anne var Brommalaget, stod för fördrink med snacks och förrätt, blev en variant av bellini, parmesanchips och melon, succé (om vi får säga det själva).
Till förrätt, marinerad bresola med chevrekräm, kapris och rostade paprikor (blev dock sot paprikor då vi glömde dem i ugnen), även det succé (om vi får säga det själva). Sen följde en helt fantastisk huvudrätt och efterrätt, så vi kan säga att vi alla var vinnare som fick en utsökt middag, den bästa vi någonsin haft tillsammans skulle jag säga.
Precis vad jag behövde, Tack allihop för åter en oförglömlig helg! Tack för att ni finns i mitt liv!IMG_6350
IMG_6331
IMG_6353
IMG_6351
IMG_6352
FullSizeRender12
IMG_6332

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s