Dubai grannar på besök

Maken är som bekant på plats, ja han jobbar såklart men vi ser honom springa förbi ibland iallafall, det är ju härligt!
Och i söndags fick vi finbesök från Oslo minsann, våra grannar från Dubai tog sig över gränsen från Norge för att njuta sensommardagar tillsammans med oss. Iggy var eld och lågor över att ha kompisen Bella på besök, vi hann med lunch på Riche, Skansen, lunch på fjäderholmarna, lek, bus, grill och ja en liten kräftskiva var vi ju tvungna att bjuda på.
Tusen tack för super dagar familjen Sundby!
Nu laddar vi för slutspurten, en dryg vecka kvar, en del löpning måste hinnas med innan värmen i Dubai kommer sätta stopp för det ett tag, lek och bus med momo och mofa, tjejhelg hos Ulle, Kolmården, avlutningsmiddag med fam P fam S fam F, ytterligare ett finbesök från grannlandet i väst, stänga igen huset, en del shopping och allt annat som hör till. Usch den här sommaren har gått alldeles för fort..IMG_6277
IMG_6278
IMG_6282

IMG_6283
IMG_6286
IMG_6288
IMG_6291

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s