Fina fina vänner!

Igår fick jag och Tessan en riktigt mysig hejdåvisynsnästasommarkväll, ja ni vet ju vad jag tycker om avsked så vi låtsades som ingenting och hade en toppen kväll, tack! Idag fick vi dessutom en bonus playdate, barnen blev naturligtvis superglada! Tänk när vi lärde känna varandra lite tafatt i Dubai, va Iggy fyra månader och Elsa sex månader Adela 2,5 år, jag var ett nervöst vrak, Therese en lugn fläkt, nu är de snart fyra år, Lidia och Rio har tillkommit. Nu flyttar de vidare, vi är så tacksamma för att ha haft dem i Dubban i 3 år och att nu ha dem i vårt liv även om än bara på somrarna i Stockholm. Lycka till i Miami! Vi ses snabbare än vi tror.. Kommer sakna er..
Btw bilden på Iggy och Elsa i bilen här nedan är bland det finaste jag sett, de två i mitten så medvetna på nåt vis, kan inte  riktigt förklara varför..
IMG_6047
IMG_6048
FullSizeRender5
IMG_6053

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s