Veckan som gått

Herregud vad fort det går, tiden flyger verkligen iväg. Vi lallar på, veckan har bjudit på middag på Sturehof, fira att Erik och Stef är på besök, de tog även barnen på Skansen en dag så mamman och pappan fick en ”ledig” dag, bror har fyllt år, firades med päronen som kommit upp för att passa barnen nästa vecka när jag och maken ska på vår första långhelgutanbarnsenbarnenkom, de kommer ha det toppen med mormor och morfar naturligtvis men lite seperationsångest är det, enbart för mig dock. Det har sprungits, inte mitt snabbaste kanske men backarna här tar kol på mig, börjar närma mig 1 mil nu iallafall, midnattsloppet om 1 månad.. Familjen Echeverri har varit på besök, roligt och sorgligt på samma gång, ett år till nästa gång vi ses, kommer bli tomt i Dubban utan dem, tur att jag och Therese hinner med en date imorgon kväll.
Make har dragit till Oslo, vi har lekt i parker, ätit glass och åkt tunnelbana, ja ungefär där har ni vår senaste vecka.. Men nästa, ja då smäller det, kanske får ni lite bilder från makens och min löveweekend.. IMG_6015

IMG_6018
IMG_6028
IMG_6034
IMG_6031
IMG_2265
IMG_6032
IMG_6033

En tanke på “Veckan som gått

  1. Låter härligt. Ha det nu helt underbart på resan och lite härliga Italien bilder vill vi se. Vi saknade dig på Grönan. Och du, ett bra tips tunnelbanan i Dubai 😂😄😂 kramar i massor till er alla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s