Dagarna som går

Ja ni vet hur det är med två små barn, de ska underhållas konstant, alltid är det nåt som ska göras så ja bloggen blir lite lidande. Vi har hunnit vara på tekniska museet med kusin Nora, vi har haft inte bara en utan två härliga middagar med fam P och bror som startat sin semester och våra nya stolar är äntligen på plats, satt långt inne att bestämma oss, typ 3 år men den klassiska y-stolen lackad i racinggrön blev det till slut och vi är så nöjda. Härligast av allt är att maken är på plats igen, hur länge får vi se men vi njuter varje stund vi får tillsammans. Plötsligt får jag lite ”fritid” kan sticka ut och springa när jag vill, ta en shopping tur med herr och fru P, en sovmorgon ja till och med läsa en tidning då och då. Min man och jag är verkligen ett team, ett team som tillsammans jobbar för att få familjen att funka och att alla ska må bra, det är jag så himla tacksam över..
Ikväll svänger han ihop en klassisk söndagsmiddag, helstekt kyckling med vårprimörer, bara en sån sak!
IMG_5991
IMG_5993
IMG_5998
IMG_5999
IMG_6001

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s