Regn hos oss

Oj vad det har regnat idag, nästan hela dagen, men vad gör det?? För en infödd Dubaiunge är det helt underbart att få dra på sig gummistövlar och den regnjacka vi hade och hoppa i ALLA regnpölar som fanns. Den mindre varianten var inte lika nöjd dock, hon såg högst förolämpad ut när hon fick lite regn på sig sittandes i vagnen under ”tak”.
Eftermiddagen bjöd på finbesök, 4/5 delar av fam A tittade förbi för en fika, så mysigt! Sen kom finaste kusin Nora matade och hängde med barnen en stund medans jag och bästa Anne drog på oss träningskläderna och körde en rask PW i hällregnet, finns inget dåligt väder..
Kvällen avslutades med en god middag som Anne svängde ihop medans jag la barnen, tack för det!
Klippt en liten långhårig pojke har vi hunnit med också, –nej mamma, snälla mamma inte för kort, jag vill inte ha kort hår mamma.. Självklart inte lilla vän, men det måste ju trimmas lite ibland iallafall. –Ok, om jag får Bamse tuggummi!IMG_5982
IMG_5984
IMG_5981

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s