Nätlös

På landet finns inte tillräckligt bra nät för att blogga därav min frånvaro, men nu är vi tillbaka i Stocktown och här finns nät..
Vi har haft en HELT underbar vecka på landet, åkt hölass, lekt i trädkojan eller trädslottet morfar bygger till barnen, badat (trodde aldrig mina barn skulle bada i det kalla Helgasjö vattnet men det va inget problem de va som tokiga, själv badade jag fötterna med gummistövlar på), lekt med Folke, Linda och söta lilla Svea, träffat hela släkten Magnusson, matat griskultingar, plockat fästingar, löptränat, kliat myggbett, fikat hos farmor Greta, vilken krut kvinna det är, tack Greta för att du är så himla go och omtänksam, Iggy vårdar gammelfarfars nyckelring som om den vore av guld. Hängt en stund med fam L, fått finbesök av min fina Ölandsvän Helena och hennes grymma ungar Svea och Hillevi. Lillebror kom över helgen så vi fick med oss en middag på stan med efterföljande drinkar på Tak. Grillat, sett vildsvin, eller va det en hare?? Ja herregud vilken vecka,en riktig sommarlovsvecka, vilka underbara minnen att stoppa i hjärtat, hur fint är det inte att se sina barn så urbota lyckliga, nyfikna, glada, nöjda.. Jag kan inte med ord tacka alla för att ni tar er tid att träffa oss och speciellt då mamma och pappa, vad gjorde vi utan er?? Tusen tusen tack från botten av mitt hjärta!
Nu är vi som sagt tillbaka och äntligen återförenade med fam P, härligt! Iggy och Viggo har lekt precis HELA dagen, så fint att de har så himla kul ihop och Lydia är så duktig med lillloppan.
Så väntar vi på pappan som ramlar in i slutet av veckan om allt går som det ska.IMG_5927
IMG_5931
IMG_5934
IMG_5938
IMG_5939
IMG_5940
IMG_5945
IMG_5950
IMG_5954
IMG_5958
IMG_5960
IMG_5961
IMG_5966
IMG_5969
IMG_5974
IMG_5975

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s