Me, myself and I

Så va det äntligen dags, igår fyllde jag 35 år.. Som ni vet älskar jag att fira, ju mer desto bättre, dessutom är jag lika glad för varje år jag FÅR fylla år, alternativet skulle ju vara väldigt tråkigt..
Väcktes av sång, presenter, flagga, blommor och mys av min underbara familj. Efter frukost ringde det på dörren, där stod mamma och pappa med blommor och presenter, utan att jag visste om det, VILKEN överraskning, tack!!
Efter lunch kom ett helt fantastiskt gäng för att fira med tårt och kakkalas, 14 vuxna och 10 barn, vilket gäng! Efter kalaset bar det ut på ”vuxenöverraskningsmiddag” på Brillo, make, mamma, pappa, bror, farbror, faster, kusin och Ekan!
Hade inte kunnat önskat mig en bättre dag! Tusen tusen tack för att ni alla tog er tid att komma och fira med mig, jag är överväldigad och otroligt tacksam för att ha er i mitt liv, väldigt lyckligt lottad, TACK!
Och tack för alla fina hälsningar, sms, kort, presenter, blommor, mail, telefonsamtal, så glad! You all rock my world!
Glömde helt bort att fota så håll till godo med bilder på MIG!
Och åldernoja har jag absolut ingen, den hade jag vid 25 då jag inte befann mig där jag ville, men nu vid 35 är jag PRECIS där jag vill va, nöjd, glad, tacksam och kan inte förstår att jag fortfarande inte är 40, tar ju evigheter att komma dit…FullSizeRender-3
FullSizeRender-4

En tanke på “Me, myself and I

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s