Mer blommor

Ända sedan jag såg denna underbara blomma hos bästa Malin förra året har jag varit besatt. Igår på min blomshopping köpte jag två stycken, de är så fina, trolska som faster sa. Passar perfekt på öppna spisen och i köket, dock glömde jag en viktigt detalj, att fråga hur man sköter dem och eftersom jag inte vet vad de heter får ni gärna hjälpa mig. Nån som vet, mycket eller lite vatten, soligt, skuggigt, doppas eller vattnas?? De måste överleva sommaren hos oss.. Hjälp!!IMG_5879
IMG_5880

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s