Att bli bländad

Vi är på plats och som vanligt när vi kommer hit på sommaren blir man lika förvånad av hur grönt det är, hur många olika nyanser det faktiskt finns på grönt och att man nästa blir lite yr i huvudet.
Sverige är helt magiskt alltså, kärlek!
Igår vaknade jag med en energi och inspiration jag inte känt på ett par månader, kroppen liksom spritter, glad pigg, vill hitta på allt på en och samma gång. Miljöombyte förnöjer, minst sagt.
Började med morgonlöpning, fy tusan vad skönt att äntligen kunna andas ordentligt under ett pass, men ok lite jobbigare att springa upp och ner för alla backar än i platta Dubai, inte riktigt samma tider, men det kommer. En annan som inte är van vid backar det är lilla Rio, hon var inte med på att det sluttade lite och stöp rakt i backen och skrapade upp hela ansiktet, ibland får man lära sig den hårda vägen.
Efter passet blev det listskrivning, älskar mina listor, medans maken avhandlade ett telefonmöte började vi rensa rabatter, då kom faster Cec på besök, underbart. Blommor både invändigt och utvändigt fixades, körde lite samma tema som förra året ute, det planerades mat, handlades mat, det lagades mat (tom det hade jag lust med), det planerades bakning för en stundande födelsedag, det klipptes gräs, rensade mer rabatter, lektes i trädgården, barnen är vilda av glädje över att kunna gå ut äntligen. Sonen har ingen som helst förståelse för att han ska gå och lägga sig när det fortfarande är morgon ute, nä det kan man ju tycka är konstigt..
Nu är maken i Oslo och vi andra ska packa ihop oss för att åka in till stan, köpa nya löpardojjor och äta lunch med bror, längtar så jag nästan dör lite efter honom.IMG_5872
IMG_5875
IMG_5876
IMG_5877
IMG_5878
IMG_5873

2 tankar om “Att bli bländad

  1. Varför kan inte allt det där du just beskrev låta lika härligt och underbart när det är en annan som ska jogga, handla, rensa ogräs etc…😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s