När tårarna aldrig slutar rinna

Usch det har varit tuffa dagar senaste tiden. Varit extremt mycket tårar och känslor i rullning. Känner mig helt urlakad. Alldeles för många farväl för min smak. Maken har dessutom varit på resande fot vilket inte gjort det enklare direkt. Herregud, nådde kulmen idag när det va Iggys sista dag på dagis både jag och fröken grät, vidare för att ha en sista playdate med Ulrik och hans fina mamma Malin, en person som stått mig nära de sista åren. Igår hade dessutom nämnda Malin och hennes make Petter en avskedmiddag som naturligtvis slutade i tårar. Så har vi Elsa och hennes underbara familj med min fina fina vän Therese i spetsen som också lämnar, tackolov är de iallafall i Sverige på somrarna så vi kommer ses, en tröst bland alla tårar.
Ja, det kunde varit såå mycket värre, det är jag både medveten om och tacksam för men jag hatar verkligen farväl även om det inte är för evigt så vill jag ha det som ”alltid” varit.
Nåväl, i höst tar vi nya tag, nya utmaningar för oss alla men först ska vi njuta av en fantastiskt midsommarafton i familjen Zs regi (kan aldrig bli fel) och sedan en lååång semester i ett, hoppas jag svalt Sverige..
FullSizeRender3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s