Sista rycket

Om mindre än en vecka sätter vi landningshjulen på svensk mark, som vi alla längtar.. Men innan det är dags är det mycket som ska hinnas med. I helgen har jag och sonen varit på dans show, 2/3 av Z barnen dansade och sjöng som de aldrig gjort annat. Så himla bra och Iggy tyckte det va så kul, tack för en grym show!
Igår var det kalas och sen bröllop naturligtvis. Idag har vi varit på slut konsert på Iggys dagis, inte ett öga var torrt. När sista sången gick av, goodbye song, brast det även för sonen. Stor gråtande hulkade han sig igenom den, eh undrar vem han ärvt svårt att säga hejdå genen av.. Han går den här veckan också men jag vet en som kommer stor gråta när det blir dags att säga hejdå till hans fina fröknar Miss Sarah och Miss Valarie på torsdag. Tur att vi har några år kvar på samma dagis för Rio efter sommaren.
I eftermiddag ska vi på Disney on ice, imorgon är det playdate för Iggy i nya skolan, träffa klasskamrater och nya fröken, simning och middag på stan för mamman, hejdå inför sommaren med danska väninnor. Resten av veckan kommer fortsätta i samma tempo, två hejdå fester, middag med farbror Erik och Stephanie, mamman ska pimpa sommarnaglarna och som kröning på det hela innan vi åker är det ju midsommarafton som ska firas, hur får vi se..FullSizeRender-1
FullSizeRender-2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s