Efterlysning

Ni måste hjälpa mig, jag läste en artikel någonstans för inte allt för länge sedan, typ en vecka eller två, max. Den beskrev hur olika hormoner styr olika delar i menscykeln och hur det kan påverka humör och kropp beroende på vart du befinner dig. Inte bara att du kan va lite låg veckan innan mens utan även efter eller precis före ägglossning eller hur det nu va. Läste med stort intresse då jag försöker klura ut hur mina ”dippar” funkar, om det rent av kan ha med menscykeln att göra. Dock lyckades jag efter att jag läst den radera den (eller någon lånade min dator och klickade ner alla sidor jag hade öppna). Snälla snälla säg att någon av er läst samma och kommer ihåg vart. Kan va så enkelt som Expressen eller Aftonbladet. Jag måste få läsa den igen, googlat som en tok idag men inte hittat tillbaka. Håller tummar och tår för er nu!

2 tankar om “Efterlysning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s