Det börjar bli hett

Sommaren är här!! Hört att ni har det kallt och regnigt i Svedala, ni undrar vart värmen och solen är. Den är här kan jag meddela. Igår var det varmast i hela världen här och solen strålar från en molnfri himmel dag ut och dag in. Men det är inte så kul som det låter inte kul på något sätt, precis tvärtom faktiskt, de uppmätte 50.9 här igår (inte i just Dubai utan ett emirat bredvid men ändå). Att gå ut med barnen nu är inte aktuellt, inte ens poolen som håller över 30 grader, är som att bada i heta källor.
Ja så vi är inne, klättrar på väggar, hänger i lampor  och hoppar i soffor mest hela dagarna, superkul! Här kyler vi ner till behaglig temperatur, så man kan andas och ja tom frysa om fötterna, golvet blir väldigt kallt.
IMG_5740

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s