Morsdag

Och de numer obligatoriska morsdagsbilderna är fixade.. Kanske kommer ni ihåg att jag förra året bestämde att vi varje morsdag ska ta bilder ihop, jag och barnen, här har ni årets. De växer så det knakar, när man är i det varje dag ser man det liksom inte men när jag kollar på bilderna från förra året blir det så tydligt, mina fina alldeles egna (ja makens också naturligtvis) ungar, att det kunde bli så bra, livet alltså. Låt det bestå! Njuta varje dag! Kan knappt förstå att jag är mamma till de där två!
Puss och kram till alla mammor och speciellt till min egen, utan dig vore jag ingenting!

Tack för alla kommentarer på gårdagens inlägg, jag ska fortsätta och klura, stöta och blöta så får vi se vad som händer!IMG_0628_Edit
IMG_0636_Edit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s