I valet och kvalet, igen..

Ja nu är vi här igen, bloggens vara eller icke vara. Som ni märkt blir det allt längre mellan inläggen, mindre och ”fattigare” innehåll (märks på antalet besök på sidan också, som minskat ganska mycket). Förr tyckte jag att jag ibland fick till det riktigt bra när jag skrev om olika saker jag tänkt på eller råkat ut för, men sen barnen kom har det helt försvunnit, av två anledningar egentligen, dels för att jag skriver på annat och väljer att ”spara” en del till det dels för att jag helt enkelt spenderar nästan all min vakna tid med småbarn och ni vet ju hur lätt det är att tänka på smarta roliga saker samtidigt som man bollar små troll runt benen. Nu känns det mest som att jag redovisar vad jag och barnen gör, och helt ärligt är det väl inte så kul att läsa om, om man inte känner oss väldigt väl. Ibland får jag nåt ryck efter blivit inspirerad av nån annan blogg, nu ska jag också skriva och fota det som inspirerar mig, kanske kan jag inspirera någon annan, men helt ärligt VEM bryr sig om vad jag har på mig? VEM bryr sig om vad jag köpt för nytt nagellack? VEM bryr sig om jag fått en present av min man? VEM bryr sig om vilka nya ord Rio kan säga? VEM bryr sig om vad vi äter till middag? VEM bryr sig om vilken bok jag läser eller serie vi tittar på. För det är exakt sånt som jag tycker om att läsa om, få tips och inblick hos andra. Men den stora skillnaden jag är ju INGEN ”kändis”, alltså blir allt det där plötsligt ganska ointressant. Jag vet att jag har en trogen skara läsare, som tycker det är kul att följa framförallt barnen, känna sig närmre oss och det har jag full förståelse för och mycket därför jag ändå fortsatt, men tyvärr känns det inte vidare inspirerande för mig, liksom samma hela tiden, dessutom börjar barnen bli större, kan jag liksom bestämma över deras huvuden att de ska exponeras på internet i tid och otid, låsa bloggen är ju ett alternativ, men vill jag det? Så nu vet jag inte hur jag ska göra, kanske ska jag ta ett uppehåll igen och fundera ut och kanske ta hjälp av någon kreativ och bena upp vad jag egentligen vill med bloggen. Att sluta helt känns lite konstigt efter alla år, dessutom en fin gåva till mina barn, men som det är just nu kan det inte fortsätta hursomhelst.
Tack för alla fina kommentarer på förra inlägget, det bevisar ju att ni iallafall är några som fortfarande läser.
Bild 2015-05-30 kl. 10.15 #3

5 tankar om “I valet och kvalet, igen..

  1. NEJ FÖR F!! Sluta inte skriva! Jag älskar att läsa om dig och din fina familj, för då känns det som att vi inte är så långt i från varandra! Puss och kram Fimpen

  2. Jag har oxå varit lite dålig på att kommentera men jag läser ju varje dag och älskar bloggen så det är klart att jag vill att du ska fortsätta. Förstår hur du känner och alla kan nog känna igen sig i det inom olika områden i livet. Bolla med någon annan i samma gebit tycker jag..
    Kram

  3. Håller med Fimpen helt å hållet! Slutar Du skriva ha vi ju ingen koll på hur Ni har det, framför allt barnens utveckling. Hoppas vi ses snart! När kommer Ni till Sverige?

  4. Men Hanna, du kan ikke slutte nå når vi er så mange som forlater Dubai… Vi vil gjerne følge med videre i hverdagens ups and downs! Klem, Lise.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s