Abu Dhabi

I tisdagskväll fick vi mitt i sjukdomar ett ryck och bokade en spontan helg på hotell i grann emiratet Abu Dhabi. Det börjar som ni vet bli riktigt varmt så det krävs en del fantasi för att komma på vad vi ska göra på helgerna, man blir fort trött på lekland och köpcentrum. Så när några vänner frågade om vi ville följa med över helgen tackade vi snabbt ja. Under lågsäsong kan man få riktigt bra priser på hotellen här, vi testade Park Hyatt den här gången och det va riktigt bra. Iggy hängde en del på kidsclub under de varmaste timmarna medans Rio sov på rummet. Annars hängde vi mest i den svala poolen och på beachrestaurangen för både lunch och middag. En super mysig helg, alla är nöjda och glada och bäst av allt maken är frisk igen!IMG_5656
IMG_5657
IMG_5658
IMG_5661
IMG_5662-1
IMG_5660

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s