Min dag i bilder

Började morgonen med en promenad till Minis babysim, hon gillar det ungefär lika mycket som bilden visar, inte vidare mycket alls. Stället vi håller till på är det inget fel på iallafall, kanske lite kallt i vattnet (sisådär 29 grader).
Hem till en make som precis varit hos doktorn och fått halsfluss konstaterat (vi vet alla hur det är när en man är sjuk, VÄLDIGT sjuk), han och Rio tog en lunchlur medans jag åt just lunch, drack en kaffe och åt plopp (plopp i just dessa förpackningar är det bästa som finns).
Hämtade den andra busungen och drog för utklädnads fixning, de ska klä ut sig till det yrke de vill jobba med som vuxna, polis naturligtvis! relativt enkelt, kunde ju varit astronaut eller nåt annat lite mer avancerat.
Efter middagen fick vi med den sjuke på en liten promenad, frisk luft är ju alltid bra, synd att den inte är så frisk här just nu bara, mest varm och fuktig faktiskt.
När barnen var nere för räkning, snörade jag på mig skorna för att få rensa huvudet med lite kvälls löpning (mornarna är körda nu, solen måste stå riktigt lågt eller helst ha gått ner för att jag ens ska tänka tanken), trots värmen eller det är faktiskt fukten som är värst, man svettas bara av att stå still, så ni förstår ju hur mycket man svettas när man rör på sig då, klarade jag för första gången 6km, kanske inte snabbaste tiden i världen och inget underverk för mänskligheten men en milstolpe för lilla mig. 1 mil var ett av mina mål när jag började som ni kanske kommer ihåg, kändes näst intill ouppnåeligt för 6 månader sedan, det gör det inte längre, i sommar hemma i Sverige tar jag det.
Är i mål med mitt viktmål också, kanske (om jag vågar) får ni före och efter bilder och en summering av vikt och mått, vikt och mått har ni ju fått förut, så det ska ni naturligtvis få (för visst tycker ni det är fantastiskt kul att läsa??) men bilderna vet i tusan, får suga på det ett tag till..
Nu avslutar vi dagen med en kopp te och modern family!
Så där har ni en helt vanlig dag i mitt liv just nu!IMG_5637
IMG_5636
IMG_5635
IMG_5638
IMG_5641
IMG_5646
IMG_5645
IMG_5644
IMG_5643

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s