17 maj!

Det är ju ingen vanlig dag, eftersom vi har väldigt många norska vänner blir det lite extra firande för oss. Imorse var vi inbjudna på champagne frukost hos grannarna. Eftersom maken är ledig dagen till ära, tackade vi glatt ja. God frukost som inte slutade förrän vid 2 när norrmännen drog vidare till kyrkan för mer firande.
Norska nationaldagen i all ära men nåt som är ännu viktigare denna dag är att två av de viktigaste personerna i mitt liv firar bröllopsdag, och i år är det extra jubileum då de firar hela 40 år! Det är helt galet stort, jag är så så lycklig som har just er till föräldrar! Älskar er så! Fira ordentligt så får vi fira ännu mer när vi ses i sommar!IMG_5628
IMG_5627
IMG_5626
IMG_5629

En tanke på “17 maj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s