Min man han kan

Älskar vackra anteckningsblock, har ett bredvid sängen (kommer på så mycket bra mitt i natten när jag inte kan somna om efter att nåt litet troll väckt mig, som inte alltid är lika bra när man vaknar på morgonen), ett i handväskan, ett bredvid datorn, kan tyckas lite överdrivet att ha många olika kanske, varför inte flytta med sig ett och samma liksom. Jag vet inte, men då finns det liksom aldrig där när jag behöver det, visst telefonen men det är inte samma sak, är lite konservativ av mig, gillar känslan av riktigt block och penna (är galen i fina pennor också, alltid på jakt efter den perfekta). Min man känner naturligtvis denna fetisch och vet att jag länge smygtittat på de här från Smythson med tryckt text på. Så när han hade några timmar över på Heathrow, fick butiken ett besök. Man kan ju undra vad han tycker att jag ska skriva i top secret, tror han gillade färgen mer en själva texten.IMG_5602

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s