Drama queen

Jissus vilken primadonna vi har här hemma för tillfället. Såhär va aldrig Iggy, blir väl lynchad om jag säger att det är skillnad på könen så jag håller mig till att deras personligheter är vitt skilda. Hon slänger sig på golvet vid minsta motgång, styr och ställer, får hon inte som hon vill blir det stora tårar, skrik och gnäll. Hon har en blick som kan skära sten, en blick som visar hur fruktansvärt förorättad och förolämpad hon känner sig när hon inte får hälla vatten på golvet eller slänga min telefon i papperskorgen, en underläpp som åker ut en gång i kvarten, ett gulligt knubbigt litet pekfinger som viftas i luften en gång i sekunden. VART lär de sig sånt här?? Va va?? Jag går ju knappast runt hemma och slänger arga blickar (nåja ibland får sig kanske maken en blick), plutar med underläppen, gråter så fort jag inte får som jag vill, (eh ok, jag gråter ju ibland men inte så fort jag inte får som jag vill).
Nåväl det är väl en fas, en väldigt jobbig dock, speciellt som det är sjukt varmt nu så vi kan liksom inte hitta på så mycket. Vi kan inte gå ut förrän vid 6 tiden på kvällen, en liten stund i skuggan, så parken är inte aktuell, poolen då men vår pool är avstängd av nån anledning, playdates men de ”kompisar” hon har har nästan alla börjat på dagis nu, ja ja snart är vi i Sverige och då kan vi gå ut igen och i höst ska hon börja nursery, hon kommer älska det.

Tack till alla som hört av sig efter förra inlägget, det är lite bättre nu och idag kommer maken hem OCH vi har en långhelg att se framemot, kristi himmelsfärd sammanfaller med Isra wal Miráj (profetens Ascension, typ uppståndelse om jag inte missuppfattat det), det ni. Iggy är ledig imorgon, maken på söndag så ja det blir lite upphugget men vad gör det. Jag tänkte ta några timmar här och där och låsa in mig i en skrivarbubbla. IMG_5598
IMG_5599

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s