50 års baluns

Igår var det storslaget firande av Stein Egil som fyllde 50. Kl 12 klev vi ombord på en båt, där serverades lunch, champagne i mängder, det badades, sjöngs och ja festande helt enkelt. Klädkod var yacht glamour, jag hade en bild av hur jag ville se ut, blev väl inte riktigt som jag tänkt men tiden att leta reda på rätt fanns inte, nöjd ändå och tyckte scarfen va en rolig detalj istället för att som jag tänkte att alla andra skulle ha. En del tyckte jag såg ut som en pirat, ja kanske men det spelar ingen roll jag var nöjd, tills vi började köra och den blåste av direkt, jaja det var ju kul så länge det varade.
Efter båtturen som även bjöd på en uppvisning av Dubai i ett nötskal, alla båtar lägger sig på samma ställe, musiken dunkar från alla håll, det körs jetskis, leks med sådan som ni ser på bilden nedan (ingen aning om vad det heter), en lekplats för vuxna helt enkelt. Kul att se en gång så här men inget jag skulle vilja sysselsätta mig med varje helg precis, skulle dock gärna vilja testa en sån där vad det nu heter som man åker upp i luften på.
Vid 6 la vi till igen, dags att åka hem och piffa för kvällen, kl 8 fortsatte kalaset hemma i deras trädgård, mer champagne, mat, dans, tal, bad. Vi höll ut till strax efter midnatt, behöver jag säga att vi stupade i säng.
Idag är vi förvånansvärt pigga måste jag säga, visst är vi lite trötta och sugna på hamburgerlunch men inte värre än så, det värsta är min nacke, måste suttit rakt i draget igår (man tänker inte på det när vinden är varm liksom), min nacke klarar inte det efter den lilla ”olyckan” jag hade hos tandläkaren för många år sedan. Så idag är jag stel och väldigt väldig öm men men det går ju över.
Tusen tack för en super duper fest igår! Så bra och generöst ordnat!IMG_5545
IMG_5546

IMG_5548IMG_5549

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s