Vi betar av

Alla barnsjukdomar som finns och ja kanske även de som inte finns känns det som. Förra veckan scharlakansfeber för Iggy, denna veckan femte sjukan för Rio, idag körde Iggy och jag lite egen tid med shopping och glass (har man slutat med blöja ska man naturligtvis få välja nya kalsonger), han klagade på ont i benen och att han var trött, när vi kom hem hade han 39 graders feber, inte konstigt han va trött. Ja nu får vi se om han får röda kinder och utslag över hela kroppen om en vecka, ja får då har även han klarat av femte sjukan (som liknar scharlakansfeber i utslagen men som är ett virus och inga streptokocker och utslagen kommer en vecka efter feber inte i samband med feber) mycket ska man va med om. Tänker att de bygger immunförsvar, det är ju bra.
Hoppas han är piggare på fredag bara för då ska nämligen päronen på 50 årskalas med glamour tema, först på en yacht och sedan i en trädgård. Lite klädångest, har en bild om hur jag vill se ut men det är inte lätt att hitta.. Ni kanske får hjälpa mig att rösta imorgon…
Och Rio har lärt sig att säga cheeeeese, så fort kameran är framme står hon där, flinar och säger cheeeese…
IMG_5519
IMG_5520
IMG_5521
IMG_5522
IMG_5524

En tanke på “Vi betar av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s