Trodde aldrig denna dag skulle komma

Men den är här, klassiska Levis 501 har flyttat in igen, något uppdaterad ja men ändå ganska så lik. Shortsen har jag haft sen förra sommaren och använt nästan varje dag, men de har efter vissa kroppsliga förändringar blivit alldeles för stora så nu har de här ljusa fått en ny plats i mitt hjärta. De ingår numer i min varje dag uniform, börjar bli riktigt varmt så shorts är ett måste. Jeansen är lite större än jag trodde så de har fått bli en slappar favorit, jakten på det perfekta paret 501, något tightare och snygga till klackar får fortsätta second hand eller i pappas garderob.IMG_5492
IMG_5488

En tanke på “Trodde aldrig denna dag skulle komma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s