Here we go again

Efter en vecka med roligheter följer en vecka av sjukdom.. Maken drog till Europa och Rio fick feber. Igår va hon ok igen, vi spenderade nästan hela dagen hos Z som äntligen är hemma. Iggy skulle flytta in hos Mia mamma, så han blev kvar. Men när det var dags att sova ville han tro det eller ej hem till sin mamma, anledningen till det fick vi imorse, hög feber och utslag över armar och ben, japp scharlakansfeber och antibiotika i 10 dagar.
Första delen av veckan var Rio ett plåster och ville va på mig hela tiden, idag har Iggy tagit över plåster sysslan, till sin systers stora förtret, hon gjorde allt för att få lite uppmärksamhet, åt blomjord, stoppade fingrarna i eluttagen, stod på bordet, klättrade på stolar. Medans jag jagade henne, grät Iggy, mamma jag vill ha dig, sitta i ditt knä, dumma Rio, ja alla småbarnsföräldrar vet precis känslan av att inte räcka till, vilja klona sig. Efter lite panadol kände sig Iggy starkare så vi tog en lugn promenad, var tvungen att komma ut lite, faktiskt riktigt skönt väder, perfekt tom. (Om ni undrar över Iggys klädval, så var han och shoppade med sin pappa i helgen, det gick ju, sådär som ni ser..)
Imorgon mår han säkert bättre men smittar fortfarande så han får vara hemma såklart, då startar vi uppladdningen för gästerna som anländer imorgon kväll, ett stort härligt gäng som det ska bli så kul att visa vårt liv och vardag här för.
Nu min nya favvo serie, Parneviks och en kopp te innan sängen kallar, må de söta små sova bättre inatt..IMG_5420
IMG_5421
IMG_5422
IMG_5424
IMG_5423
IMG_5426

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s